Zyrtare: Lorik Cana bëhet trajner (Foto

Ka përfunduar kursi “UEFA B” për trajnerët, kurs ky i 22-ti i organizuar nga FSHF që ka bërë liçensimin e shumë trajnerëve.

Mes tyre ishte edhe Lorik Cana, që u diplomua me “UEFA B”. Me këtë liçensë mund të drejtosh ekipet U17 dhe U19, si dhe ekipe të Kategorisë së Dytë. Gjithashtu mund të bësh edhe zëvendëstrajnerin në ekipet e Kategorisë së Parë..

screenshot_1-14