Premierë:Cozman ft. Skivi “sjellin “Maradona” (Video)

Antarët e Babastars kanë sjell pa shumë paralajmërime këngën “Maradona”.

Ata sot gjatë ditë, disa orë para publikimit kanë postuar foto në instagram ku kanë paralajmëruar  lansimin e projektit Maradona dhe e sollën sot në mbrëmje.

Dueti vjen pas këngës Aviona këngë e cila u pëlqye shumë nga publiku