Dhurata Dora vjen si uragani shpërthyes!!

Dhurata në fillimet e saja erdhi krejt ndryshe si me muzikë por edhe me pamje të një vajzë krejt ndryshe nga kjo sot

Themi erdhi ndryshe sepse edhe muzika qe ajo solli ishte tjetër nga ajo që prodhohej në tregun tonë. Këngëtarja pësoi edhe ndryshime  të mëdha ndër vite në pamjen e saj sidomos në fytyrë është tjetërsuar krejtësisht, kur krahasojmë me vitet e para të paraqitjes në publik ndryshimi është drastik. Kënga që i hapi suksesin ishte ’I like it’ dhe që nga ajo kohë Dhurata nuk u ndal dhe vazhdoi të sillte këngë të cilat krijohen në hite brenda pak kohësh. Dhuratën sot e shohim në këtë fotografi ku te jep përshtypjen e një uragani shpërthyes siç edhe vjen me hitet e saj po në këtë formë të uraganit.

14719797_687417328075576_4904617098845618176_n