Getinjo dhe Arta gati për duetin(Foto)

Reperi  Getinjo ka paralajmeruar një klip të ri me këngëtaren Arta Memedi.

Getinjo pas këngës “O moj pare” tani do të vijë me duet

Arta nuk ka arritur famën ende por në bashkëpunim me Getinjon dhe nën mënaxhimin e Zzapnchriss ajo mund të arrijë famen dhe sukseset.

45446458