Kendell mbështet Kanye West (Foto)

NEW YORK, NY - JUNE 17: Kendall Jenner attends the 2015 Fragrance Foundation Awards at Alice Tully Hall at Lincoln Center on June 17, 2015 in New York City. (Photo by Michael Loccisano/Getty Images for Fragrance Foundation)

Modelja  e njohur Kendell Jenner ka marrë pjesë në koncertin e Kanye West, raporton vskmedia!

Kandalli çdo herë e ka mbështetur dhëndërinë  e saj kur ai ka performuar, edhe këtë herë ajo shkoj në Californi, por Kandalli shkonte me veshjen e saj, ajo kishte veshur vetëm një bluz pa pantallona.

Veshja e saj binte në sy dhe morri vëmendjen e të gjithëve duke i zbuluar këmbët seksi.

auto_ol-1477481556

auto_0000000000001477481561

auto_ipp1477481566