Ronela Hajati ksaj radhe vjen pa…(Foto)

Përderi sa flitet shumë për ndërhyrje kirurgjike dhe kompleksi i mos shfaqjes pa grim i shumë VIP-ve, Ronela ka guxuar dhe ka vendosur të tregoi bukurin natyrale të saj.

Këngëtarja shqiptare e zhanrit të muzikës pop dhe autore e shumë këngëve sot ka ardhur me një foto pa grim fare dhe ku duket mjaft bukur.

14676641_659289957574073_2841040056494325760_n