Skandal në futbollin kosovar: Tifozët sulmojnë lojtarët (Video)

Ndeshja ndërmjet Bashkimit dhe Kikas ka përfunduar në mënyrën më të keqe, ku tifozët vendëse kanë sulmuar lojtarët kundërshtarë

Kjo ka ndodhur në ndeshjen ndërmjet këtyre dy skuadrave në rrethin e dytë të Kupës së Kosovës në futboll.

Fatmirësish lojtarët e Kikas kanë shpëtuar. Pavarësisht se në fushë kishin hyrë një numër i madh i tifozëve.

https://web.facebook.com/788211667974004/videos/1034985183296650/