Beatrix Ramosaj një Super bukuroshe edhe pa u zhveshur (Foto)

Beatrix Ramosaj duket se i ka shpëtuar trendit të zhveshjes. Ndonëse ajo nuk është shumë aktive në muzikë, këngët të cilat ajo i lanson pëlqehen shumë nga publiku.

Zakonisht e kemi parë në një stil më të “rëndë” të veshjes, pa ekspozime të tepërta, por pavarësisht kësaj ajo prapë pëlqehet për bukurinë dhe zërin e bukur gjithashtu.

Së fundi ajo ka publikuar një foto në rrjetet sociale, ku duket bukur si zakonisht, shkruan

beatrixramosaj