Drenusha Latifi tregon portretin familjar (Foto)

Këngëtarja e njëkohësisht njëra nga vajzat që ka mbajtur në kokë kurorën e më të bukurës në Kosovë, Drenusha Latifi ka publikuar një foto familjare në Instagram.

Ajo ka sjellë pranë fansave të saj përmes fotografisë vajzën e saj Ynvan dhe bashkëshortin Atilla Burgijën

Bukuroshja shqiptare jeton në Suedi.

1122222