Fëmijët befasojnë Aziz Salihun (Foto)

Aziz Salihu po kalon momente shumë të mira në Prishtinë pas rikthimit nga Stambolli, ku ishte i shtrirë në spital për disa muaj me radhë.

Legjenda e boksit kosovar, Aziz Salihu ka publikuar në Facebook disa foto me disa fëmijë nga Sheshi ‘Nënë Tereza’.

“Kjo është kënaqësia ma e madhe kur edhe fëmijët me duan dhe me përqafojnë. Sa me fat jam”, ka shkruar Azizi në Facebook.

auto_zizi21477569562

auto_zizi11477569560