Kimi i kthehet jetës normale pas plaqkitjes së dhimbshme (Foto)

Kim Kardashian tashmë po fillon të rikthehet në jetën normale dhe përditshmërinë e saj pas plaqkitjes së famshme.

Ajo u pa për herë të parë që doli në publik pas asaj goditje emocionale që morri pas plaqkitjes. Kim u pa të shkonte në koncertin e burrit të saj Kanye Ëest, transmeton vskmedia!
Kimi po mbante në krah vajzën e saj North dhe ishte e rrethuar më truproje .
Në koncert po merrnin pjesë edhe nëna e Kimit Kris Jenner dhe I dashuri I saj  Corey Gamble të cilët po e shijonin koncertin.

kim1

kim2

kim3

kim4