Alban Skenderaj lanson këngën “Stoli i Trëndafilave” (Video)

Këngëtari i njohur, Alban Skenderaj sapo ka lansuar projektin e tij më të ri muzikor.

Këngëta mban titullin “Stoli i Trëndafilave”

Për realizimin e muzikës dhe tekstit është përkujdesur vetë këngëtari.

Për më tepër dëgjojeni këngën në fjal