Edhe një çift i ri në estradë?Të dy kanë ikur bashkë në Nju Jork (Foto)

Këngëtarja Kida dhe reperi Mozik bëjnë pjesë në të njetin label muzikor.

Ata së fundmi kanë publikuar foto nga Nju Jorku, por jo së bashku

Kida dhe Mozik gjenden në Nju Jork bashkë, por se a janë së bashku vetëm në muzikë apo ka diçka më shumë kjo ende nuk dihet.

A mund të ketë një romancë mes tyre?

Ndoshta preferojnë raportet e tyre ti mbajnë larg nga syri I publikut.

ahsajshajshajshjashjsh

mamamam