Lumi B Shikoni sa shumë është dobësuar !(Foto)

Reperi Lumi B është bërë i njohur bashkë me kolegun e tij Vig Poppan në rap grupin e njohur “Kaos”, gjersa sot ata janë ndër reperët më të suksesshëm në estradë.

Për vite më radhë në sy ka rënë edhe pesha e dy reperëve, e cila qenë gjithnjë shumë e madhe, por pavarësisht kësaj ata dukeshin gjithnjë bukur dhe identifikoheshin me trashësinë.

Por, nëse vërejmë me vëmendje, shohim në rrjetet sociale se Lumi nuk është më ai i njejti, pasi ka humbur disa kilogramë.

Këtë e vërteton edhe fotografi e tij e fundit në Instagram, ku ai është shfaqur shumë më i dobësuar, edhe pse fotografia ka qenë me efekte.

Urojmë që Lumi B të arrijë ta mbajë sukses këtë linjë të trupit, dhe të largojë me sukses kilet e tepërta

lumib