Motër e Vëlla, Miloti dhe Edona Llalloshi shkëlqejnë në skenë (Foto)

Të gjithë e dimë se janë motër e vëlla, Miloti dhe Edona Llalloshi, por përveç kësaj ata janë edhe këngëtarë dhe shpesh na ka rënë të dëgjojmë këngë të bukura nga dyshja në fjalë, shkruan vskmedia!

Shkëlqejnë në skenë sa herë që paraqiten qoftë bashkë apo edhe ndaras.

Mirëpo në foton e fundit që Edona e ka publikuar në profilet e saj në internet, të dy duken aq bukur teksa performojnë në ndonjë mbrëmje muzikore

edonamiloti