Si e veshi Kaona Duriqi, Era Istrefin? (Foto)

Kaona Duriqi është një nga emrat e dëshmuar të dizajnit të modës. Aspak komerciale, shumë unike dhe shpesh kontemporane në shije. E tillë është Kaona, dizajnerja e modës që „prodhon“ stil jo gjithë fare, shkruan „vskmedia“.

Kaona në atelienë e saj shfaq kreacione që lënë mbresa, në të cilat investon dozë arti të kohës dhe jo vetëm.

Kaona ka punuar edhe me disa nga personazhet e njohur të ekranit, me këngëtare të afirmuara si Genta Ismajli, Poni, Tuna, Dhurata Dora, Adelina Berisha dhe së fundi ka realizuar një veshje speciale për Era Istrefin,

Kaona Duriqi seriozisht arrin që ti bëjë të njohurat të duken larg klisheve dhe tejet moderne.

 

 

Shikoni  punën kreative të dizajneres që propozon frymë ndryshe në veshjet skenike dhe ato për raste të tjera.

kaonaa

kaona11

kaona10

kaona9

kaona8

kaona7

kaona6

kaona5

kaona4

kaona3

kaona2

kaona1