Manchester United nuk i ka punët mirë

Manchester United ka barazuar 0-0 në Old Traffod me skuadrën e vogel Burnley

Kjo ishte ndeshja e tretë në Premier League që skuadra e Jose Mourinhos nuk ka fituar.

Pas këtij barazimi Manchester United ka mbledhur vetëm 15 pikë në 10 ndeshje, dhe renditet në pozitëne 8 në Premier League.