Moderaorja e njohur Elita Rudi nuk i reziston dot… (Foto)

Moderaorja e njohur Elita Rudi nëpërmjet një fotoje ka treguar se disa gjërave është e pamundur t’ju rezistosh.

Ajo ka postuar në Insta Stories foton e disa petullave dhe shkruan:  “Qysh me i rezistu ushqimit të nanës.”

Normalisht që çdo kush do të thoshte të njëjtën gjë për ushqimet e tyre e veçnaërisht kur ato janë përgatitur nga duart e nënave.

Kështu që edhe moderatorja ra pre e tundimit për të ngrënë ushqimin e nënës së saj. Elita është në super formë dhe disa petulla të shijëshme e sigurt që nuk do të ndikonin në përmasat e saj.

elita-rudi1_1477753167-376613