E bukura emër tjetër s’ka, veç Rose(Foto)

Ajo paguan shumë për të pasur një trup në formë dhe ngjyrë ne trupit të artë. Është fjala për Rose Huntington- Whiteley e cila dukej tejet sensacionale të shtynën mbrëma në gala mbrëmjen e muzeutt të artit në LA.

29 vjeçarja e fejuara e Jason Stathman, ka treguar shpatullat e saj e saj në një fustan të pembe prej satini të kombinuar me një rryp në formë të tigrit, transmeton vskmedia!

Patjetër që edhe aksesorët e kishin kompetuar dukjen spektakolare të bukuroshes.

39dc47b900000578-3886464-like_a_bon_bon_rosie_huntington_whiteley_looked_incredibly_sensa-m-5_1477816252346

39dc47c100000578-3886464-it_was_not_only_plunging_in_the_front_showing_off_a_tanned_chest-m-19_1477816364736

39dcbfaf00000578-3886464-image-a-6_1477816264781

39de34a100000578-3886464-image-a-21_1477816371487

39de34a900000578-3886464-image-a-30_1477816720821

39de238d00000578-3886464-image-m-27_1477816627298