Lidhjet të dështuara të Tunës (Video)

Këngëtarja Altuna Sejdiu-Tuna, përveç muzikës është përfolur edhe për jetën e saj private, pasi ajo njihet për disa lidhje me meshkuj të njohur shqiptar.

Me kë ka qenë në lidhje përveç Ledrit dhe Cozman shikoni storien “Historia e lidhjeve të dështuara të Tunës” e përgatitur nga Express Rozë.

Në minutën 36:08.