Marina nuk e lëshon Getin as në aeroplan (Video)

Geti dhe Marina janë qifti më I përfolur I estradës, raporton vskmedia!
Ata janë filmuar ditën e sotme ndërsa kanë qenë në aeroplan duke udhëtuar nga Dusseldorfi i Gjermanisë për në aeroportin e Prishtinës.

Si gjithë njerëzit e tjerë kanë zgjedhur një avion të linjës, jo një çarter, siç mund të mendojnë disa dhe kanë zënë vend pranë njëri-tjetrit. Ndoshta të lodhur nga koncerti i një nate më parë, i ka zënë gjumi pranë njëri tjetrit, ku shihet se Marina qëndron në krahët e Getit.

Video është publikuar në jeta është qefë

http://jetaoshqef.co/artikull/72208.html