Gjykata e Arbitrazhit Sportiv shqyrton kërkesën e Serbisë për largimin e Kosovës nga FIFA dhe UEFA

Për futbollin e Kosovës sot do të jetë një ditë e veçantë. Gjykata e Arbitrazhit Sportiv (CAS) do ta shqyrtojë kërkesën e Serbisë për largimin e Kosovës nga UEFA dhe FIFA.

Federata e Serbisë është ankuar në gjykatën e arbitrazhit sportiv duke pretenduar se Kosova në kongresin e Budapestit të mbajtur në këtë vit, është pranuan pa të drejtë. Kosova më 3 maj u pranua në UEFA me 28 vota pro dhe 24 vota kundër.