Kështu dukeshin vite më parë Gili, Mihrije Braha, dhe Edona Llalloshi (Foto)

Këngëtaret tona shqiptare  tashmë dita e ditës po ndryshojnë me kohën, por si duket po bëhen çdo ditën e më të reja se sa që kur kanë qenë në moshë më të re. Si duket në këtë gjë po ndikon mjaftë shumë grimi dhe veshjet e tyre ekstarvagante.

Përmes një foto të siguruar nga vskmedia!, këngëtaret Gili, Edona Llalloshi, Mihrje Braha, duken mjaftë  të vjetra, edhe pse mosha e tyre ka qenë më  e re sa sot që kanë. Fotoja duket të jetë bërë shumë vite më parë

auto_13479286_151235505292893_1778194251_n1478101963