Armina dhe marrëdhënia e saj me vjerrën [VIDEO]

Ishit kuriozë të dinit rreth llojit të marrëdhënies që Armina Mevlani ka me vjehrrën e saj?

“Mund të takohemi , por shopping nuk kemi bërë.  Kemi një marrëdhënie  shumë të qetë dhe shumë të mirë”, thotë blogerja por për më shumë,  ndiqni rubrikën!