Gjiko paralajmëron “Je shku”,kujt I dedikohet? (Foto)

Pas lansimit të këngëve të tij shumë të suksesshme si “Hajmeli”, “Hajt Hajt” dhe “Mos ma përziej”, Gjiko pritet që të sjell këngën e radhës që pritet të quhet “Je shku”.

Ai përmes një foto në instagram ka treguar se po pregadit këngën e re,

Klipin e kësaj këngë është duke e punuar Entermedia.

sasasafff