Bebe Rexha zhvishet në Moskë (Foto)

Dimri ka ardhur, por Bebe Rexha nuk ka ftohë.

Ajo I shfaq linjat edhe saj perfekte kudo që shkon dhe këtë e bëri edhe në Moskë

Bebe ka postuar një foto në instagram ku ka treguar se nuk ka të ftohtë as në Moskë kur temperatuar janë të ulta.

Bebe Rexha vazhdon të korrë suksese në show biz nëpër botë.

beberexha