Vjen dhe kënga e Linda Morinës për Donald Trump (Video)

Këngëtarja Linda Morina është treguar e shpejtë, duke uruar me këngë presidentin të sapozgjedhur të SHBA-ve, Donald Trump.

Linda përmes kësaj këngë ka thurur lëvdata për Trump-in, shkruan Magazina.al.

Ajo si duket e ka pritur shumë mirë fitoren e Trump-it, kundër Merkelit, për dallim nga shumë shqiptarë që nuk iu gëzuan aspak kësaj zgjedhje.