Roshi dhe Alban Hoxha ndalohen nga UEFA, dyshohen për doping

Roshi dhe Hoxha kanë kryer testet e antidopingut.

Sipas asaj që raporton Super Sport, anësori Odise Roshi dhe portieri, Alban Hoxha, kanë bërë testin e antidopingut pas sfidës me Izraelin ku Shqipëria humbi 0:3.\