Tuna Apelon per Qfarë… (Foto)

Këngëtarja e famshme nga Shkupi është mjaftë aktive në rrjetet sociale

Sot Tuna ka postuar një foto në rrjetin social snapchat ku shihet se është duke vozitur në një ditë me shi dhe mbi foto ka shkruajtur ‘Vozit sigurt në një ditë me shi’

Mesazhi I Tunës është mjaftë I qëlluar sepse në ditët më shi ndodhin shumë aksidente

auto_7777777777777777776u1479049617