2PO2 vjen fuqishëm me këtë bashkëpunim [FOTO]

Kur bëhen bashkë dy repera të vjetër dhe aq më tepër të, të suksesshëm, pritet një bashkëpunim “bombë”.

Dhe në fakt këtë po presin fansat e Besnikut të 2PO2 dhe Unikkatili-t.  Prej kohësh u fol për një bashkëpunim mes tyre i cili më në fund duket se është gati. “Kryt nalt” mban titullin kënga e cila i ka bërë të gjithë kuriozë që tani. Pas “Lejla”, bëhuni gati për të përballuar një tjetër ngjyrë suksesi të 2PO2.

s_fbhtb

Be the first to comment

Leave a Reply