Ronela Hajati në Prishtinë, cila është arsyeja (Foto)

Ronela Hajati e njohur si një këngëtare  me zë mjaftë melankolik, dhe për hitete e saj në bashkëpunime, ku bashkëpunimi i saj me Skivin vite më parë ishte njëra ndër hitet më të mëdha,

Ronela duket që vjen shumë në Kosovë, ku fotoj e saj e fundit në Instagram ka bërë me dije që ajo është në Prishtinë, ku arsyet ende nuk dihen se a ka përsëri ndonjë plan për ndonjë bahkëpunim me ndonjë këngëtar kosovar.

ronela

Be the first to comment

Leave a Reply