Flaka Krelani „tallet“ me pejanët (Foto)

Flaka Kerlani, ka kohë e cila nuk ka sjellur ndonjë projekt muzikorë, ajo gjithmonë ka qenë e njohur për zërin dhe vokalin e saj, por ajo asnjër tek fansat e saj nuk ka bërë ndonjë veprim apo ndonjë provokim.

Flaka kësaj here  me anë të një fotoje në Instagram me anë të veshjes duket mjaftë provokative

flakaflaka

Be the first to comment

Leave a Reply