Shikoni si e ndez atmosferen Morena në Rinora4 (Video)

Morena e përfolura për operacione plastike, por jo edhe per stilen dhe veshjen e saj të shtrenjët, e gatshme çdo herë për të qenë në qendër të vëmendjes,

Fotoja e saj e fundit në Instagram tregon që Morena ka filluar të bëjë bujë edhe me muzikë, ku mbrëmë në Zvicërr ajo ndezi clubin.

Be the first to comment

Leave a Reply