Ky është urimi i aktorit Blerim Destani për Festën e 28 Nëntorit (Foto)

Blerim Destani jo rrallë herë ka treguar se është një atdhetarë i madh ku shpesh herë është shfaqur me simbolet kombëtare.

Aktori me famë botërore edhe sot në një mënyrë të veçantë ka bërë urimin për festën e 28 Nëntorit, ditën e flamurit dhe të pavarësisë. Ky ishte mesazhi që Blerimi iu ka drejtuar të gjithëve: ‘Gezuar 28 Nentori

89565

Be the first to comment

Leave a Reply