Dëshironte të bëhej si Kim, por ja si përfundon

Dëshironte të kishte të pasmet e Kim Kardashian, por operacioni nuk i doli ashtu siç ajo e priste.

Një vajzë e re shpërndau disa fotografi tronditëse të këmbës së majtë dhe prapanicës tmerrësisht të zmadhuara.

Operacioni plastik për zmadhimin e pjesës së pasme të frymëzuar nga Kim Kardashian, i kishte shkuar gabimisht.

Ajo tha se u kishte thënë doktorëve se e donte një pjesë të të pasmeve si të Kim Kardashianit dhe doktorët i kishin premtuar se do t’ia mundësonin, por përfundimi nuk ishte ai që pritej.

capture_1480439767-5639340

pay-cen-deformedhip-01_1480439729-8007666

pay-cen-deformedhip-02_1480439729-333367

pay-cen-deformedhip-03_1480439729-1010276

Be the first to comment

Leave a Reply