Shpërthejnë‘ qytetarët në Drenas, fotografojnë votën dhe e hedhin në rrjete sociale

Në Komunën e Drenasit, aty ku po mbahen zgjedhjet për kryetarin kanë nisur të ndodhin parregullsi gjatë procesit të votimit.

Në një foto e cila po qarkullon në rrjetet sociale, shihet se një qytetar i Drenasit, ka fotografuar votën e tij.

Siç duket qytetarët e kësaj komune, të pakënaqur me qeverisjen e deritanishme, po e shprehin haptas dëshirën për ndryshime./BS/

auto_vota1480837310

Be the first to comment

Leave a Reply