Basel – Arsenal, me çfarë note u vlerësuan vëllezërit Xhaka? (Foto)

Vëllezërit Xhaka u përballën përsëri, por sot në vendin ku e nisën karrierën në Basel.

Të dy luajtën në këtë ndeshje, ndërsa fitues doli Graniti.

Tri gola i shënoi Lucas Perez dhe mori notën (9.0).

Granit Xhaka mori notën (7.1).

Në anën tjetër Taulanti u nota (6.3), ndërsa nota më e mirë shkoi për Jankon.

 

(kosovasot)

Be the first to comment

Leave a Reply