Flasin dëshmitarët: Vrasësi në Mitrovicë ndoqi me kallash nxënësin

Koha Ditore merr vesh se dy persona janë të përfshirë në vrasjen e nxënësit në Mitrovicë.

Një dëshmitar ka thënë për Kohën Ditore se vrasësi e ka ndjekur me kallash nxënësin nëpër rrugën afër gjimnazit “Frang Bardhi”.

Ky dëshmitar ka thënë se kanë qenë dy persona, pas sulmit me kallash, ka ardhur një person tjetër, i cili ia ka kapur kallashin dhe kanë ikur përpjetë rrugës.

Be the first to comment

Leave a Reply