Termkolli: Pare ka boll, veç hiqni veteranët e rrejshëm e kriminelët prej sistemit të shëndetësisë

Deputetja e LDK-së, Melihate Termkolli, gjatë debatit për Buxhetin 2017, në lidhje me buxhetin për shëndetësi, kërkoi që të hiqen kriminelët dhe “llopovat” prej sistemit të shëndetësisë “pasi para ka boll”.

Veç hiqni kriminalët dhe llopovat, pare ka boll për shëndetësi. Na keni lodhe edhe me veteranët. Hiqni veteranët e rrejshëm, që të marrin pagën e merituar veteranët e vërtetë”, tha shkurt Melhate Termkolli.

Be the first to comment

Leave a Reply