Alarm i kuq”, armët tek të rinjtë në Kosovë (Video)

Mbajtja e armëve të ftohta nga të rinjtë ka qenë e pranishme në shoqëri.

Por, përdorimi i armëve luftarake si kallashnikovët  në shkolla duhet të jetë një “alarm i kuq” për ministrinë e arsimit dhe policinë.

Njohësi i çështjeve të sigurisë në vend, Avni Islami, ka thënë për Tribunën se këtu diku është ka çalon sistemi.

Sipas tij, kjo vë në pah se mungon bashkëpunimi serioz mes drejtorisë së shkollave dhe policisë.

Be the first to comment

Leave a Reply