Më të shpejtit në planet (Video)

Njerëz, makina, trene, e shumëçka tjetër, më të shpejtit në botë në një video të vetme.

Kjo video është përmbledhje e gjërave më të shpejta në botë, transmeton lajmi.net

Njihuni me këto dhe do të mahniteni, nga që çdonjëra prej tyre është unike në formën e vet. /Lajmi.net

Be the first to comment

Leave a Reply