Rakiq: Muri në veri i vendosur politikisht nga shqiptarët

“Vendimet e paarsyeshme dhe zgjidhje të tilla si muri në afërsi të urës mbi lumin Ibër, janë gjëra që Prishtina dëshiron të tërheq vëmendjen e popullit për të mos kuptuar se qeveria nuk është e qëndrueshme, shkalla e papunësisë është në 60 për qind si dhe për t’i ndalur zërat për zgjedhje të parakohshme”.

Kështu ka thënë kryetari i Mitrovicës veriore, Goran Rakiq, transmeton lajmi.net.

“Muri është përdorur për qëllime politike të politikanëve shqiptarë të cilët dëshirojnë të devijojnë vëmendjen e publikut nga angazhimet e papërmbushura mbi formimin e komunave ser

 

Be the first to comment

Leave a Reply