Drake dëshiron fëmijë me Jennifer Lopez

Lidhje mes Drake dhe Jennifer Lopez tani është e njohur për të gjithë.

Sipas disa burimeve që folën për “InTouch” reperi nga Toronto dëshiron ta qojë lidhjen e tij më një tjetër nivel. Ai dëshiron që të ketë fëmijë me të dashurën e tij të re. Por kjo dëshirë nuk është për JLo që tani ka dy binjakë.

“Ajo nuk dëshiron më fëmijë, por Drake gjithmonë ka dëshiruar një të dashur seksi dhe fëmijë”, tha burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply