Putini ia “nguc” gruan Donald Trumpit, ja çfarë tha për të (FOTO)

Presidenti rus, Vladimir Putin, ka këmbengulur se Rusia nuk ka dosje degraduese për presidentin e zgjedhur Donald Trump

“Shërbimet e tona sekrete nuk e ndjekin cdo miliarder amerikan. Unë nuk e njoh Trump, nuk e kam takuar kurrë, nuk e di se si do të veprojë ai në arenën ndërkombëtare dhe nuk kam ndonjë arsye që ta sulmoj, kritikoj dhe ta mbroj atë”.

“Donlad Trump, ka përkrah  gruan më të bukur në botë, e pse do duhet të shkojë me prostituta në Moskë?”, është shprehur Putin.

“Kemi të bëjmë me një të rritur, një burrë që për vite ka organizuar konkurse bukurie dhe ka folur me femrat më të bukura në botë. Nuk mund ta besoj që ai vrapoi të takohej me vajza tonat me moral të ulët social. Megjithëse, sigurisht, vajzat tona janë më të mirat në botë”, tha Putin.

Be the first to comment

Leave a Reply