Vajza shikoni si ndryshon forma e të pasmeve nga llojet e ndryshme të këpucëve [FOTO]

Edhe pse femrat franceze nuk janë fanse të mëdha të tyre, kjo lloj take iu bën të kalonii nga “meh” në “mmmm”.

Të testuara sigurisht nga ekspertët e modës, janë marrë parasysh 6 lloje këpcësh për të kuptuar si ndikojnë ato tek të pasmet tona. Kush i bën të duken më mirë e kush më pak? Hidhini një sy fotove!

Atletet

Nëse vishni atlete, të pasmet duken më të mëdha, por rekflekton një posturë të qëndrueshme. Për faktin se ato janë të rehatshme dhe të japin lehtësi në të ecur, do të thotë se të pasmet lëvizin bukur. Këpucët e sheshta (balerina) 

Këpucët e sheshta mund të jenë praktike, por i bëjnë pjesët anësore të vitheve të duken më të gjëra. Takat bllok

Ka shumë stabilitet për trupin mbi taka të trasha, kështuqë pasha trupore është e shpërndarë njëtrajtësisht. Takat “kitten”

Këto këpucë me takë më të ulët se mesatarja janë ndoshta takat më të rehatshme për të gjitha femrat dhe për çudi I bëjnë të pasmet të marrin një formë të vendosur dhe të rrumbullakët. Stiletto

Këpucët me takë “stiletto” krijojnë formën perfekte, këmbët duken më të gjata dhe të pasmet qëndrojnë më sipër. Platforma

Këpucët me platformë nxjerrin më jashtë të pasmet dhe dhe i bëjnë këmbët të duken më të gjata.

Be the first to comment

Leave a Reply