Modelja ecën 2 orë pa xhinse, a e shohin njerëzit?

Një modele ka bërë një eksperiment, disi jonormal. Ajo është pikturuar në pjesën e poshtme dhe në pjesën lart të trupit.

Eksperimenti konsiston në atë se a mundet që njerëzit në rrugët e Londrës, të vënë re faktin se vajza nuk ka veshur asgjë, por se vetëm është pikturuar. Në fakt, rezulton se shumë pak njerëz e shohin se modelja nuk ka veshur asgjë. Ajo eci për rreth 2 orë në rrugët e kryeqytetit britanik. Ishin 19 të huaj që munden ta shohin vajzën se ajo nuk kishte veshur gjë. Për më tepër, shiheni videon.

Be the first to comment

Leave a Reply