Lunaçek: Kosova dhe Serbia janë të obliguara të pajtohen

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Ulrike Lunacek, ka thënë se perspektiva e Serbisë dhe Kosovës është e qartë dhe ajo sipas saj është pajtimi në mes të dyja vendeve.

 Mendoj se perspektiva e Serbisë dhe Kosovës është e qartë: pajtimi në rajon dhe integrimin në BE. Normalizimi do të thotë çdo gjë, për të cilat palët tashmë kanë rënë dakord për ta zbatuar. Të dyja palët janë të detyruara ta bëjnë këtë dhe mos ta presin njëra-tjetrën”, ka shkruar ajo në facebook. /Lajmi.net/.

Be the first to comment

Leave a Reply