Ky djalosh është “i çmendur”, a keni guxim ta shikoni këtë video?

Bota është plot me njerëz spektakolar dhe të pabesueshëm!

I tillë është edhe djali i cili ka bërë “çmenduri” duke u ngjitur mbi ndërtesat e larta e duke bërë gjëra të pabesueshme atje lartë, transmeton lajmi.net

A keni guxim ta shikoni këtë video:

Be the first to comment

Leave a Reply