Brenda burgjeve më luksoze në botë (Video)

Burgu zakonisht nuk është një vend për pushime, mirëpo disa prej tyre janë vende më luksoze se vendet në të cilat njerëzit qëndrojnë.

Të kesh një banjo tënden në dhomën e burgut, tv-në tënde, hapësirën për të luajtur tenis e sporte të tjera, të punosh në arë e madje edhe të realizosh këngë në studio,  nuk koincidon me burgjet e vërteta.

Jemi mësuar që burgjet t’i imagjinojmë të rrepta, të ftohta, me mure rrethuese të vrazhda, me policë të cilët kanë armë kudo me vete, me ushqim të dobët dhe me njerëz të frikshëm që nuk dinë çfarë të bëjnë tjetër pos të hanë njëri tjetrin me sy.

Për ata që bëjnë vepra të këqija, dhe meritojnë të burgosen, më së miri le ta bëjnë në këto shtete me burgje luksoze, ku nuk mungon as edukimi.

Shikoni videon më poshtë për t’u njohur detajisht me secilën prej këtyre burgjeve. /Lajmi.net/

Be the first to comment

Leave a Reply