‘Torcida’ ka një mesazh për ‘Plisat’ pas përleshjes

Ballafaqimi i mbrëmshëm mes Torcidës dhe Plisave tashmë është bartur në internet, ku dy tifo-grupet vazhdojnë me “goditjet” virtuale.

I tillë ka qenë një postim i Torcidës sot në faqen zyrtare të grupit në Facebook, përcjellë “GazetaOlle.com”.

“Krenaria e qytetit, djemt e Minatorit gjithmonë pranë Trepçës, që për asnjë çmim nuk ndërrojnë identitet në këmbtim të suksesit”, thuhet në postimin e mitrovicasve.

Ndeshja e mbrëmshme mes Trepçës dhe Sigal Prishtinës, nuk kaloi pa eksese.

Prishtinasit janë sulmuar nga vendësit, gjatë kthimit në kryeqytet.

Be the first to comment

Leave a Reply